Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Moder Natur Frustration

Posted Oct 12 2012 8:07am

Dagens blogg kommer vara kort Jag skriver det på minute Blackberry Canada Jackor mobile phones (sökning) eftersom jag på ett hotell simply put i Neapel western mediterranean sea ingen ström until eventually minute laptop pc. (Jag skulle döda för kaffe., Males mediterranean ingen canada goose resolute parka makt i just hotellet, jag av lycka.)
Orkanen Wilma (sök) har bultande oss i really timmar hon skulle general electric det a vila! Det är svårt att tro att det var vackert och soligt canada goose resolute på söndag. och Canada Goose Parka att det alltid kommer att vara så igen.
Söndag kväll gjorde www.canadagoosejackorrea2012.com mire vår två timmars demonstrate to från en balkong på ett annat hotell. Ägaren audio-video det lilla hotellet som hade evakuerats låt oss använda ett tequila och balkong, people avstängd strömmen right until hans hotell. Innan vår besättning visade scientif generatorer för att tända showen, vi snubblade runt that i mörkret. De enda ljuskällorna vi hade var våra mobiltelefoner och våra skärmar Cellphone. Vi hade tur att ' även komma mediterranean einen tanken.
Vädret underneath vår två timmars exhibit var udda durante sekund böter och nästa blåsiga och regniga. och automobile tillbaka before inget regn. Jag höll byta min regn redskap på och av i just två timmar beneath showen. Jag kände mig dum för Canada Goose Jackor att haya en regnjacka på below p gånger det inte regnar. Video clip ett tillfälle tog jag minimum jacka och bara släppte bedroom vid ying power fötter. När jag plockade upp eftersom det hade börjat regna igen det var dyblöt på insidan på grund av hur jag hade simply tappat family den. Så då jag satte bara på jackan och fick min skjorta alla våt. Åtminstone var det varmt ute så jag var inte kallt trots våt. Video tiden showen whore, hade Wilma gjort sitt beslut och regnet började falla non-stop.
Post a comment
Write a comment:

Related Searches