Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Galleri: Verdensmester træner B-67

Posted May 20 2013 10:01am
 Jonas Rasmussen er gæstetræner for B-67 og landsholdsspillere, der forbereder sig til Island Games. Det er hans første tur som gæstetræner i Nuuk.

- Jeg vil vise hvordan man kan træne benarbejde og hvordan man træne ungdommen Nike Free Run Sko  på en sjov måde, siger Jonas Rasmussen til Sermitsiaq.AG.

Han lavede træningspas med ungdomsspiller i knapt to timer i går fredag eftermiddag og trænede seniorer om aftenen. Han træner landsholdsspillere i Nuussuaq hallen lørdag eftermiddag, hvor han også giver råd på det mentale plan.

Arrogant
- Det er meget vigtigt at kende sig selv, hvor man bliver bevidst om hvilke Mænd Nike Free 3.0 V2 facetter af spillet man skal træne mere i, siger Jonas Rasmussen.

Han har været verdensmester i herredouble og har også vundet Europamesterskabet, All England og Japan Open. Det var under teenageårene han fandt ud af at det er badmintonspiller han vil være.

- Jeg tror, at flere rystede på hovedet når jeg snakkede om at jeg vil Nike Free  være verdens bedste badmintonspiller i en tidlig alder. Der skal også nogle gang noget arrogance til sætte urealistiske mål, hvis man vil blive rigtig god spille, siger Jonas Rasmussen.
 Post a comment
Write a comment: