Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

En ting er klart med det Nike Free Run 3 er at mange

Posted Jun 17 2013 1:06am

Den syvende utgaven introduserer noen interessante endringer. Ut sin crash pad i hælen, og en nydesignet øvre, alt mens du klarer å kaste omtrent en halv unse (11,2 gram, menns størrelse 9). Annet enn disse synlige endringer, somNike Free Run fiklet med følelsen av mellomsåle. Det vil være interessant å se hvordan disse endringeneDame Nike Free Run Plus 2 går over med Vomero fan base! Vanligvis byr Nike et bredt utvalg av farge. Men ikke fritt kjøre det er for det meste grått. Heldigvis joggesko for løping, ikke for å lage en fashion statement!
Den frie løp har returnert, og for lindring av satsingen er det bedre enn før. Det synes å være mye debatt om nike free run kjører i løpet av årene fra mangelen på trekkraft, tvilsom holdbarhet og flytende øyne. En ting er klart med det
Nike Free Run 3 er at mange av disse spørsmålene har blitt lagt til sengs, og dette all-purpose sko er tilbake for å gjenvinne sin plass som en av de beste trail sko gjennom tidene.
image

For en stor sko, den frie løp forfoten bøyes ganske lett i hendene mine. Kronglete klok, det er litt stiv, kronglete og slå noen, men ikke en hel masse. Jeg tror at dette vridningsstivhet vil føre til noen mild støtte gjennom gangart syklus. Nike Free Run Dame løpe løpsk med plast hælkappe på utsiden, og det er solid, noe som betyr at det skal være Abercrombie kids borrelås holde hælen låst i. Over alt er det gratis å kjøre hva man kan forvente fra en tradisjonell nøytral trainer. I aldri har kjørt i Vomero linje før, men jeg visste at hans rykte for å levere store, myke, pillowy pute.

Post a comment
Write a comment:

Related Searches