Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nike Holder Running Free

Posted Oct 15 2013 8:39am

Etter Menn Nike Free Run Plus 2 joggesko ble så populære , Nike utviklet Free Run 3.0, 4.0 og 5.0 , hver forbedring på sneaker teknologi for å være den perfekte passform for aktive løpere . Utgitt i sommeren 2012, er det viktigste målet med Free Run 3.0 var for Nike å ha en sko " for [sine ] mest minimale barfot- aktig preg . " Ved utgivelsen av disse nye joggesko , var tenkt rente rundt $ 100 , slik de har vært for 4,0 og 5,0. De 3,0 sko kan nå kjøpes for rundt 50 dollar. Selv om mye har kjøpt og veldig populær , brakte 3.0 opp noen kontroversielle punkter .

Noen mennesker hatet 3,0 og følte at skoen ikke gi nok støtte til å gjøre noe utenom gym. Junior Dorothy Toth sa: "Jeg liker dem , men jeg fikk smerter i kneet og ankelen smerte fra dem . Jeg kunne ikke kjøre i to uker på grunn av smertene , og det tok uker før hevelsen går ned . Annet enn at skjønt , jeg faktisk foretrekker dem til mine andre Nike sko. "

Nike sikkert reagert på tilbakemeldinger og som et resultat, pusset den 4.0 og 5.0 til å ha mer støtte for å gi etter for ønskene til de som hadde et problem med Dame Nike Free Run 3. Den 4.0 ' s " mer dempet og barfot-lignende følelse " gir kjøpere en bedre balanse mellom støtte og en lett følelse sko .

Dame Nike Free Run 3 Rosa Grå

Til tross for denne nye modellen av Nike Free Run, kom Nike ut med 5,0 , som inneholdt nye " Flywire teknologi , ( reduserer vekten av skoen samtidig skaper mer støtte) " en mer " dynamisk fit" og den største forbedringen , en " flex groove utforming "for ytterligere utvalg av bevegelse . Junior Kayla Gioelli , som eier Free Run 5.0 sagt, at de gir " masse støtte " og " [ hun ] elsker [ s ] dem . " Uansett hvilket alternativ en du velger , må du være nøye med å vurdere hva du skal bruke sko for , for å få maksimal effekt fra en bestemt utforming av Free Run . Billige Nike Free Run er en pålitelig selskap som konsekvent konstruerer godt laget produkter som vil vare. Glad fitness handle alle!

Post a comment
Write a comment:

Related Searches