Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Nike Free 5.0 Running Sko

Posted Feb 28 2014 9:04am

Nike Free Run er en komfortabel sko passer som hånd i hanske og hadde føttene mine sa: " Ahhhhh ! " på første forsøk . Den ekstreme fleksibiliteten fra rillet sålen tillater foten å bevege seg som den ønsker , ikke hvordan skoen ønsker. Likevel sålen gir bue støtte og skoen gir nok demping for å gjøre alle gå eller kjøre en glede . Skoene kommer med en anbefalt treningsopplegg å sakte bygge din tid i dem , som føttene og kroppen venne seg til det ekstreme frihet .

Dame Nike Free 5.0 + Rosa Grå

Dame Nike Free 5.0+ imiterer være barbent . Den yttersåle er rillet slik at hver tomme av foten kan bøyes så det naturligvis ønsker å gjøre . Resultatet er en sko som er en glede å ha på , men du anbefales å lette på seg . Den kommer med en tidsplan for å sakte bygge opp din tid i skoen som kroppen din blir vant til den ekstreme fleksibilitet . Men å være fleksibel betyr ikke å være slurvete . Walkers mer enn løpere må en fleksibel sko , slik at foten for å rulle gjennom et trinn . Jeg var ikke klar over hvordan begrense mine andre lette, fleksible sko var før jeg satt på Nike Free 5.0 .

Dame Nike Free Run 3 Rosa Grå

Den øverste er behagelig , semsket , Dame Nike Free Run 3 og designet for å flytte med foten . Skoen føles bra uten sokker . Viktigst for meg , betyr det ikke irritere meg bunion.My umiddelbare reaksjon var å ville racewalk i dem . Selv om hælen er utvidet i den kjører versjon , kan du få en flott hæl anlegg og rulle gjennom for en rask gange strak arm. Disse skoene gjør føttene mine vil zoom.These er min nye favoritt i mitt daglige sko garderoben , flott for turer og løp i 30-60 minutter til start, komfortabel rundt på kontoret , på skolen eller hjemme .

Post a comment
Write a comment: