Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

Bradley Associates Latest News - Bradley Headline Madrid

Posted Jan 30 2013 2:55am

http://bradleyassociates.info/2012/11/02/de-1st-generatie-van-sociale-is-ongevee

De 1st generatie van sociale is ongeveer tot het einde wat volgende is?

                                             

 Als u kunt beantwoorden de onderstaande vragen met een grote Ja, de kansen zijn u nog niet bedacht hoe toe te passen de tools, het publiek en de lessen, die ontstaan bij de eerste generatie meetbare waarde en ROI te realiseren.

 

U weet dat u bent nog steeds de tactiek van de eerste generatie van sociale als u:

 

1. Een grote sociale publiek hebben gebouwd, maar zijn nog steeds krassen op uw hoofd probeert te articuleren als en hoe het is waardevol.

 

2. Zijn gedaald in en uit liefde met sociale reclame sneller dan je Kim Kardashian zeggen kunt.

 

3. Worstelen om van interactie met uw sociale publiek echt boeiende met hen te verplaatsen.

 

4. All van het bovenstaande.

 

Bradley Associates voorspellingen die in de volgende generatie van sociale na vandaag bedrijven zal ontwikkelen, het inzicht en de strategie nodig om echt te gaan met de consumenten in elke fase in de klantlevenscyclus en rijden ac klantenwerving, inkomsten en groei als gevolg.

 

Bedrijven verschuiven strategieën, vooral sinds mei toen Facebook begon opladen bedrijven om berichten op de nieuwsfeeds van gebruikers die hebben “graag” hun pagina, alsmede hun vrienden.

 

Recent onderzoek door Bradley Associates suggereert dat, ongeacht de grootte van een bedrijf, een beroep uitsluitend op Facebook een vergissing is. Bij het onderzoeken van de producten en diensten te kopen, 81,1% van de respondenten van de enquête Ga eerst naar de website van een bedrijf, in vergelijking met 19,9% die naar hun Facebook-pagina — open sociale netwerken zoals Facebook zijn waar mensen gaan verbinden en relaties op te bouwen met vrienden en familie, niet aan het onderzoek van de producten en diensten.

 

Het geheim, dan, voor marketeers echt hefboomwerking hun sociale publiek voor zakelijke voordelen, is stemmen binnen aan de intentie van de klant en met hen praten over wat ze (niet u, uw PR-bureau of zelfs uw CEO) ook geïnteresseerd in de bespreken zijn.

 

Post a comment
Write a comment: