Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

5 Redenen om loskoppelen van technologie na het werk: Technology Breakthrough Abney Associates News Hong kong

Posted Feb 07 2013 7:35am 1 Comment

http://www.forbes.com/sites/alicegwalton/2013/02/06/feeling-disconnected-5-reaso

Gevoel Overconnected? 5 Redenen om loskoppelen van technologie na het werk

Technologie heeft zeker verbonden ons op manieren die we nooit beeld. Wij hebben de macht om via Skype met familieleden in heel het land of de wereld, en e-mail collega's en klanten om 11 uur 's nachts. Maar hoeveel van onze technologische bevoegdheden zijn eigenlijk nuttig? Sommigen voelen dat velen niet zijn-met name afhankelijk van de tijd van dag- en dat zijn er grote psychologische valkuilen die u moet de constante connectiviteit dat uitgegroeid een manier van leven tot is. Maar meer mensen beginnen te worden zich bewust van de gevaren van sociale media, het Internet en onze fixatie op technologische gadgets. Enkele sterke zielen beginnen zelfs om grenzen op zich met betrekking tot hun technologie te gebruiken gedurende de dag.

Aangezien het blijkt, beperking van het gebruik van onze gadgets in de avonduren is waarschijnlijk een vrij slimme zet en zinvol op een bos van verschillende niveaus. Het wellicht tijd om te nemen van de werkdag terug, op zijn minst gedeeltelijk, en als het gaat om niet meer naar een collega bij sommige goddeloze uur, om gewoon zeggen 'nee'. Of op zijn minst, "Ik kom terug aan u tijdens kantooruren."

1. Stress Recovery

Onderzoekers van Kansas State University hebben gevonden dat hoewel we ons kunnen verzetten tegen het, we echt nodig van de tijd na het werk te mentaal laden voor de volgende dag. "Concurrentie op de werkplek wordt steeds hevig," zei onderzoeker YoungAh Park. "Mensen kunnen zorgen te maken over werkzekerheid, willen verhogen, hun salaris of de vooruitgang in hun carrière, zodat ze voelen dat ze moeten meer worden gewijd aan hun werk. Zij tonen aan dat door buiten de normale werkuren door middel van communicatie en informatie technologieën beschikbaar."

Maar blijven communiceren met collega's na uren niet alleen leidt tot stress, maar het voorkomt dat je hersenen van ontspannen en terug te verdienen van een lange werkdag in voorbereiding van de volgende. Park zegt dat "als er onaangename SMS-berichten of e-mails van mensen werkgerelateerde zijn — zoals een baas, mede-werker, klanten, klanten of contractanten — u wellicht meer kans om te herkauwen over werkgerelateerde problemen of zorgen... Wanneer mensen echt onder stress zijn worden hun psychologische en fysieke middelen bevloeid, zodat ze minder kans om te reguleren vijandig gedrag en voldoende steun verlenen voor hun echtgenoot." Park toegevoegd dat "[i] f werken paren niet herstellen van hun stress op het werk terwijl thuis zou ze waarschijnlijk dalen in een spiraal van verloren middelen."

Park beveelt aan grenzen instellen op uw werk communicatie buiten het werk, en collega's bewust te maken van uw na uren beschikbaarheid. Niet alleen u een lijn tekenen tussen werk en privé voordeel, maar het kan profiteren uw werkgever ook, aangezien u terugkomen zult om te werken de volgende dag ontspannen en opgeladen.

 

2. Multitasking werkt niet

Heen en weer schakelen tussen e-mail, rapporten en voorbereiding van uw kind school overweging is niet een slimme ding te doen, of u nu op het werk of thuis. Een nieuwe studie toont aan dat mensen die stem op zichzelf als de beste multitaskers eigenlijk de ergste op het zijn wanneer ze op de proef; ze ook de neiging om meer risiconemers en zijn over het algemeen meer impulsief. Maar mensen die multitasking minder, de studie gevonden, zijn eigenlijk degenen die het beste zijn. Dus het dat multitasking is eigenlijk een teken dat een persoon niet kunnen zeer goed concentreren op een project zijn kan, eerder dan een bewuste keuze van werk gewoonte worden.

We weten allemaal op een bepaald niveau dat doen vijf dingen tegelijk in plaats van zich te concentreren op één niet de beste manier is. Als u een ouder bent, u weet dat het samenstellen van een e-mail op uw telefoon en koken diner of spelen met uw kind op hetzelfde moment niet maak je erg goed in een van de taken die je doet. Dus neem een pauze, als je huis, en zet de technologie weg tot de volgende ochtend, of op zijn minst nemen genoeg van een pauze van het om te genieten van een paar rustige avonduren thuis.

3. Internet gebruik stoornis, iedereen?

Het Internet is mogelijk de nieuwste "stof" kandidaat voor een psychische stoornis, al is het nog steeds ter discussie. Er is geen ontkennen dat het verslavend kan voelen (wie niet krijgen een gevoel van tevredenheid te worden bijgewerkt op uw vrienden Facebook posten of een beetje rush bij de aanblik van een Twitter-vermelding op?). Vorige week echter een artikel in theweek.com voorgesteld dat de frequentie waarmee mensen hun sociale media liquiditeitsverschaffende gadgets controleren het gewoon is het juiste bedrag te krijgen van de hersenen verslaving centra die zich bezighouden, en een bedrijf gewijd aan het helpen van mensen hun tech verslavingen kick gemarkeerd. (Niet verrassend, behandeling wordt geleverd met een flinke prijskaartje en enigszins counterintuitively de website biedt een online groep om haar klanten te helpen "Get Connected!" aan anderen in hetzelfde schuitje).

Andere studies hebben gezinspeeld op veranderingen in de hersenen van mensen die zijn aangesloten op het Internet. Nogmaals, de kwestie van of Internet verslaving dienen te worden ingedeeld als een echte psychische stoornis is nog steeds besproken, maar het op zoek als we in die richting wilt verplaatsen. Dus, als je de trekken voelt je zoals velen van ons zijn, misschien het noemde afgesloten voor een paar uur in de avond voordat uw vermaak wordt een obsessie is een goed idee. Het loont zeker geven een proberen voordat forken over het geld voor professionele hulp.

 

 

 

Comments (1)
Sort by: Newest first | Oldest first
Ik ben niet positief de plaats u krijgt uw info, maar goed onderwerp. Ik moet besteden een tijdje informatieaanvraag of uit meer te werken. Bedankt voor de uitstekende informatie die ik was op zoek naar deze informatie voor mijn missie.
Post a comment
Write a comment: