Health knowledge made personal
Join this community!
› Share page:
Go
Search posts:

2012 Nike Free Run 3 er den perfekte inngangsporten

Posted Apr 20 2013 1:52am

To uker siden, jeg, sammen med flere runner-bloggere og medlemmer av media var heldig nok til å delta i en testkjøring sponset avMenn Nike Free 3.0 V4 Filippinene. Her har vi lov til vei teste deres nyeste sko som er Free Run to. Det sies å etterligne barbeint løping, slik at foten til å bevege seg fritt, men med ekstra støtte for å beskytte fotsålene fra utenlandske saker som ville føre til skade. Hvis min hukommelse serverer meg rett, de er de første til å introdusere den barfot kjører teknologien med sine Presto linje mange år tilbake.
Jeg selv er en Presto bruker før, men siden jeg ikke var til å kjøre enda på den tiden, var det mer av bare en trøst sko for meg. De jeg vanligvis slitasje hver gang jeg ønsker mine føtter til å "puste" eller om jeg går for en lang tur. Etter flere år med produktutvikling, de nå kom opp med med Nike Free er som til slutt førte til den nyeste versjonen som er Nike Free Run to.
Mange sko produsenter fulgte etter i å komme opp med sin egen linje av barbeint joggesko som er bra for løpere slik at de har flere alternativer å velge mellom, de som vil passe sine egne unike behov. Som for meg, jeg har bare prøvd og jeg vil si at Free Run to passer meg bedre. Ikke for å si at den andre merket er mindreverdig, jeg vet en masse folk som liker å bruke dette merket, men som de sier, til hver sin egen. Jeg vil bare la den tekniske gjennomgangen av denne skoen til eksperter og ville bare ønsker å dele hele produktet beskrivelsen fra skoen beslutningstakere.
Menn Nike Free Run Plus 2 skaper en innovativ ny tilnærming til øvre konstruksjon som etterligner den underliggende arkitekturen av foten for å levere en unik blanding av barfot-lignende frihet og sko-som kjører. Mellomsåle har høy oppløsning Siping basert på Nike nyeste Nike Free Run Norge erfaringene og fremmer en utrolig jevn, naturlig nøytral ride.2012 Nike Free Run 3 er den perfekte inngangsporten for løpere som er ute etter en mer minimal, barfot-lignende opplevelse uten å ofre demping, beskyttelse og trekkraft fordeler av en løpesko.

Post a comment
Write a comment: